Наградени от FINAT етикети

Категории:
Етикети

Ние от Печатница ДАРС се гордеем с нашата работа и с това , че предоставяме на нашите клиенти висококачествени етикети и кутии.


За поредна година етикети, произведени в ДАРС, бяха високо оценени на ФИНАТ.
Тази година един от номинираните етикети е многослоен . Това , което прави този етикет неповторим по рода си са двата вида гел фолио /златно и сребърно/ и тактилният лак. Тактилният лак придава обем и акцентира върху името на продукта , а гел фолиото придава блясък и луксозен вид.


Многослойните самозалепващи етикети са идеален инструмент за побиране на повече информация на малка повърхност. Този тип етикети са най – често използвани в хранителната, фармацевтичната и химичната индустрии. Тези етикети могат да бъдат различни форми и размери , което ги прави подходящи за различни видове продукти.


В повечето случаи многослойните етикети са еднотипни , затова ние се гордеем да предложим етикет, който е различен и привлича вниманието и сетивата на потребителя.


ДАРС за пореден път доказа пред светоизвестните съдии на ФИНАТ, че качеството , опитът и новите идеи са движещата сила в производството на нашите етикети.

Автор:

Dars