Имате ли готова ценова листа?

Всяко запитване се разглежда индивидуално според тиража, цветността, размерите, вида и грамажа на материала за печат, както и довършителните операции.

Какво е минималното количество за поръчка?

Като общо правило, повече е по-добре. Ако планирате да използвате 120 000 етикета в рамките на една година, по-добре е да ги поръчате наведнъж, отколкото през две седмици да поръчвата по 6 000 етикета. И ако Вашият бизнес се разраства, така че нуждите Ви нарастват на 12 000 000 годишно, то вероятно ще Ви хареса как ще се промени цената Ви за един етикет. Въпреки това, ние произвеждаме луксозни опаковки и етикети за клиенти, които се нуждаят от много малки количества - понякога само до 100 броя.

Кой е най-добрият материал за етикети?

Най-добрият материал за етикети винаги е този, който е най-подходящ за Вашето приложение. Ние използваме различни хартии, полипропилен, полиестер, винил и други материали за производството на етикети. Дори и чудесно завършен самозалепващ етикет с грешно подбрано лепило или липсващо защитно лаково прокритие означава лошо изпълнение. Съществена част от нашето обслужване е разработването на най-добрата конструкция по Вашия дизайн и спазване на изискванията за приложения.

Какво е вашето изискване за файловете?

Подготвеният от Вас файл трябва да отговаря на изискванията описани в секция Изисквания към файлове за печат.

Имам много информация, която бих искал да включа в етикета си, но няма достатъчно място в елемента за всичко това. Имате ли решение?

Оптимален начин да се справите с този вид предизвикателство е използването на многослойни и многолистови етикети. Наистина сме добри в производството им и можем да Ви предложим различни размери и форми.

Колко етикета има в една ролка?

Според Вашите спецификации, ние ще направим ролки по размера, от който се нуждаете. При машинно етикетиране ние трябва да знаем размера на шпулата, който е подходящ за Вашата машина. Някои машини имат ограничения за диаметъра на ролките, които могат да се монтират, а други - и за ширината. Когато етикетите трябва да се поставят на ръка, други съображения, като например способност за задържане на ролката, ще са важни. Или отговорът е точно толкова, колкото имате нужда!

Колко дълго време можем да съхраняваме етикетите произведени от вас?

Повечето спецификации от доставчиците на материали за етикети ограничават живота на етикета до две години. Но това зависи от много неща - температура, на която съхранявате етикетите, влажността, на която са подложени, как е опакована продукцията.

Разлепят ли се етикетите, след като поставим бутилките във фризер?

Ако произвеждате студени напитки, уверете се, че сте ни уведомили и ние можем да ви предоставим етикети с помощта на лепило, което работи под точката на замръзване. Повечето лепила за етикети замръзват плътно и когато са твърди, те спират да лепнат. По принцип за всичко има решение и при необходимост ще ви подберем подходящи материали и лепила точно според вашите изисквания.